dimecres, 8 de juny del 2011

RS - ESPAGUETIS AMB SALSA D'ESPINACS



Ingredients per a 4 persones:

400 g d'espaguetis
1 manat d'espinacs
1 tassó de nata líquida
3 cullerades d'oli d'oliva
½ ceba
sal
pebre bo
1 cullerada rasa de farina
nou moscada
encenalls de formatge parmesà

 
Preparació:

Picau la ceba ben fina i sofregiu-la dins una paella amb l'oli d'oliva a poc foc. En ser
transparent, afegiu-hi els espinacs nets i tallucats. Salpebrau el conjunt i afegiu-hi un
poc de nou moscada ratllada. Incorporau-hi ara la cullerada de farina i remenau fins que
s'integri bé. Abocau-hi després la nata i feis-ho coure cinc minuts. Comprovau el punt
de sal i rectificau si és necessari. Triturau la salsa fins que quedi ben fina. Si és massa
espesa, afegiu-hi un poc de llet.

Bulliu els espaguetis en una olla gran amb aigua abundant i una cullerada de sal. En ser
cuits al dente, colau-los i serviu-los en plats individuals amb salsa abundant i uns encenalls
de formatge parmesà.